O nama

Ugostiteljska kuća GAT – kod Šaje osnovana je kao bife pre 40 i više godina. Prolaskom godina stalno se proširivao novim sadržajima, mogućnostima i kapacitetom.

Danas nakon toliko godina rada možemo se pohvaliti da se u sastavu objekta nalazi restoran sala sa 100 mesta, letnja bašta sa 60 mesta, savremena kuhinja, kao i 19 komfornih soba sa ukupno 60-tak ležajeva.

Osoblje Restorana svakim danom se trudi da očuva i poboljša višedecenijsku tradiciju. Prateći savremene trendove ugostiteljstva pokušali smo zadržati opuštenu, porodičnu atmosferu i u tome smo uspeli.

Najbolji dokaz za to su mnogobrojni gosti koji svraćaju kod nas godinu za godinom.

Naš Restoran ima veliko iskustvo u organizovanju raznih slavlja, banketa, koktela prezentacija, poslovnih i drugih skupova. Za sve ove događaje obezbeđujemo svu tehničku opremu.

Restoran sa prenoćištem poseduje 4 jedenokrevetne sobe, 4 sobe sa francuskim ležajem (za 2 ili 2+1 osobu), 6 dvokrevetnih soba, 7 trokrevetnih soba i 2 četvorokrevetne sobe.

Sve sobe su komforno uredjene i savremeno opremljene sa zasebnim kupatilom, LCD flat screen i klima uređajima. Pogodne su kako za kraći, tako i duži boravak gostiju. U objektima je omogućeno besplatno korišćenje wireless interneta kao i besplatan parking za vozila.

Na raspolaganju smo od 0 do 24 časa.

Poruči hranu 069 455 73 45